Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

bez vody či jídla nemůže člověk být, pokud chybí, sociálně citliví je hned do postižených oblastí dodávají, právo na 4 lt vody klidně podpořím jako právo a osobně ho i zaplatím těm, kdo na něj v ČR nemají peníze.

ale 150-200 lt je západoevropský luxus, na ten nikdo právo zdarma nemá, pokud si jej přeje, pořídí si ho (v kapitalismu za peníze, v severní koreji za hrbení)

nebo autor myslel právo na 5000 lt vody, abych měl právo na vodu k zalévání trávníku a bazén?

0 1
možnosti
Foto

1x spláchnutí na wc = 5 l vody. 1x pračka = prům 70 l vody. 1x vana = prům. 120 l vody. 1x myčka = prům 20 l vody. 1x mytí rukou = prům 5 l vody... !!

0 0
možnosti
KV

Voda se už dávno měla prohlásit za národní bohatství a jako taková mělo být vyjmuto prodávání zdrojů pitné vody z jakéhokoliv obchodování - zejména pak jsme je nikdy neměli prodat (darovat) do cizích rukou!!! ...  Rv Rv Rv Rv Rv

Kdo vodu zdraží 10x a kdo shrábne ty peníze??? :-/

3 0
možnosti
MP

super, těším se, až si napustím bazén zadarmo, zatlačte na poslance.

0 1
možnosti
JB

J32a80n 67B60í66l30e80k

17. 6. 2014 5:25

Za posledních 25 let se voda u nás zdražila cca 100 násobně a podle přístupu vodárenských společností tím to ještě neskončilo. Největší strach mají ze státní kontroly jejich cen. V tomto případě můžeme poděkovat nepovedené privatizaci do rukou cizinců, kteří u nás vlastní nejvíce těchto společností.Rv To je zřejmě i důvod, proč se naše vláda nepřipojila k rezoluci OSN, neboť významné zdroje pitné vody vůbec nevlastní!!

3 0
možnosti
MP

Každý odběratel větší jak zahrádkář s konví musí státu platit za vodu. není pravda, že stát zdroje nevlastní.

0 1
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1200x
Jsem otcem 3 dětí a mým životním cílem je prožít plný život. Zanechat za sebou svět lepší, než do jakého jsem se narodil. Pro ty, kteří přišli po mně.

Pracuji ve výzkumu lidského mozku a jeho propojení s počítačem. Mám rád exaktní vědy, jako fyziku a matematiku. Cizí mi však nejsou ani vědy behaviorální, ostatně, také velmi souvisí s mou prací.

Seznam rubrik