Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Také arogantního Chládka nemusím!

Je prototypem všech socialistů, kteří jsou přesvědčeni, že jen oni dokáží úspěšně měnit svět! NEDOKÁŽÍ! Jen deformují svět do nepřirozených poloh!

Dalším příkladem je naše zdravotnictví postavené na sociálním inženýrství mimo přirozené vztahy, mimo občanskou svobodu a mimo odpovědnost pacienta za proplacení zdravotní péče. Postavili iluzi dostupného a kvalitního zdravotnictví zadarmo pro bohaté i chudé. Je to ve skutečnosti asociální krmit lidi touto iluzí, která ústí do nedostupnosti kvalitní zdravotní péče!

:-)

0 0
možnosti
SN

:-)    CHládek svými rozhodnutím se začíná přibližovat jednomu z posledních ministrů školství, bývalému bachaři od vězňů! Co ten napáchal, pamatujeme dobře. Psychopat!   R^

0 0
možnosti
MK

Pokud mluvíte o navrhovaných elektronických kartách, opravdu nechápu tu hysterii.

Pokud vím, snad na všech VŠ (a snad i na SŠ) existují karty, bez kterých se (oficiálně) do budovy nedostanete, otevírají dveře do učeben, slouží jako karta do menzy, knihovny atd...

Jako jediný problém snad vidím v tom, že žáci ZŠ by tu kartu mohli ztrácet / zapomínat doma atd...

Já osobně bych se ale nebránil ani čipování (např. pod kůži - takový čip člověk neztratí) - pokud by dotyčná technologie nebyla proprietární.

1 4
možnosti
JN

Má dobře vymleto pokud tomu tak je, určitě takový košťata budu volit ;-D 

Mohli by začít vlastní odpovědností: http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/430948/Kdyz-pustim-psa-jsem-zodpovedny-Kdyz-soudce-pusti-vraha.html

2 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1200x
Jsem otcem 3 dětí a mým životním cílem je prožít plný život. Zanechat za sebou svět lepší, než do jakého jsem se narodil. Pro ty, kteří přišli po mně.

Pracuji ve výzkumu lidského mozku a jeho propojení s počítačem. Mám rád exaktní vědy, jako fyziku a matematiku. Cizí mi však nejsou ani vědy behaviorální, ostatně, také velmi souvisí s mou prací.

Seznam rubrik