Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je to poslední, co mě v dnešní době zajímá. Ale bojujte dál.

1 1
možnosti
Foto

O to více oceňuji, že jste došel až sem R^

1 0
možnosti

Německá poválečná "mladá" generace se s bývalými sympatizanty a aktéry nacistického režimu ve státní správě vypořádala: prosadila odebrání titulů např. profesorů právních věd, soudců apod.,(ne všech) a ztížila tak jejich působení ve veřejném životě. Byla potřeba distancovat se a nezapomínat a neututlávat.

Na náhrobním kameni pak mohlo např. stát: "titul .. odebrán...".

V Čechách něco podobného kvůli komunistickým prohřeškům neočekávám, kdo by se z čeho usvědčoval?

3 1
možnosti

Je nejake kommunist frei?

1 0
možnosti
Foto

Čím výš v hiearchii, tím větší kontaminace

7 0
možnosti
Foto

pane kolego, jen přátelské doporučení. Takový odkaz raději dejte rovnou do článku, aby jste nebyl napadane, že porušujete kodex blogera a autorská práva. Člověk někdy zapomene, ale je lepší to tam dávat.:-) Dokonce to tam můžete doplnit i po zveřejnění, jako aktualizaci zveřejněného textu.

1 0
možnosti
Foto

Obdivuji Váš přehled o informacích. Malinko postrádám informaci, kde je to korektně a prokazatelně uvedeno, ale to už tak bývá. Nicméně budu se těšit na seznami dnešních politiků, vědců, učitelů, herců................ Třeba budete první, kdo přinese i pravdivé a prokazatelné informace o seznamech, které byli na rychlo skartovány hned po sametové revoluci. Už to tady někdo psal v diskusi, znám mnoho neangažovaných nečlenů KSČ a byli to pěkné sv.....Jo, ale dneska jsou to zarytí antikomunisti. I této části obyvatelstva, které pracovně nazývám šedé myšky věnujete nějaké seznamy?;-)

2 1
možnosti
Foto

jen upravuji chybu u seznamů - byly:-)

0 0
možnosti

No a kdyby žádný z uvedených zástupců členem KSČ nebyl, co by to v budoucnosti vašich dětí vylepšilo?

Klesla by snížená sazba DPH na původních 5%, zlepšila by se valorizace důchodů důchodcům, přestal by každoroční odliv dividend do zahraničí?

Nebo by se podmínky jejich života zlepšily jinak?

1 0
možnosti
Foto

Ať soudci nebo státní zástupci jsou lidé, kteří mají zákonné privilegium rozhodovat o osudech lidí v nejdůležitějších lidských záležitostech. Máte právo vědět, kým byli a kdo jsou, stejně, jako to vědí oni o Vás... Nic více, nic méně.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS